Επιτέλους ξεκίνησαν οι αποκρατικοποιήσεις

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ……….

CC&C, την πληρώνεις κι εσύ!

Το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι προσέλαβε, εκτός από την Εθνική Τράπεζα, και μια εταιρία ονόματι CC&C Advisors Ltd, για την παροχή υπηρεσιών όσον αφορά στην υποστήριξη του σχεδιασμού του προγράμματος Αναδιαρθρώσεων, Αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων εν γένει, ύψους 15 ως 50 δις ως το 2015.

Η εταιρία CC&C Advisors Ltd ιδρύθηκε στις 14/12/2010 και έχει μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα Αγγλίας. Στη διεύθυνση που δηλώνει ως έδρα βρέθηκα χθες, και θα ήθελα να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Αυτή είναι μια άποψη της οδού Leather Lane, στον αριθμό 100 της οποίας έχει την έδρα της η εταιρία συμβούλων. Είναι εμφανες ότι πρόκειται για δρόμο υψηλού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Και αυτό είναι το κτίριο όπου «στεγάζεται» η εταιρία:

Δείτε πιο κοντά τον πρώτο όροφο… εκεί είναι η έδρα της:

Δεν ξέρω αν θα σας εκπλήξει, αλλά κανένα κουδούνι δεν έγραφε την επωνυμία της. Χτύπησα το appartment 1, που είναι δηλωμένο ως έδρα, και η κυρία που μου απάντησε μου είπε ότι δεν υπάρχει εταιρία με τέτοιο όνομα. Έτσι, πήγα απέναντι και έφαγα ένα σαντουιτσάκι:

Είναι σίγουρο ότι κάποιοι τρώνε πολύ καλύτερα!…

Το Υπουργείο με νεότερη ανακοίνωσή του, δεν αρνείται ότι προσέλαβε την εν λόγω ανύπαρκτη εταιρία, συνεχίζει όμως την ανακοίνωση: «Το στέλεχος το οποίο παρέχει υπηρεσίες…». Υπονοεί δηλαδή ότι ολόκληρη η εταιρία είναι ένα στέλεχος. Δεν αναφέρει όμως το όνομά του, το λόγο για τον οποίο έπρεπε να προσληφθεί υπό το μανδύα ανύπαρκτης εταιρίας, το αν προηγήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή ήταν απευθείας ανάθεση σε «δικό μας παιδί…»

Με μεγάλη σοβαρότητα ξεκίνησαν οι αποκρατικοποιήσεις…