Η κυρία Ευστρατία! η κυρία Μαρίτσα! και η κυρία Μηλίτσα! από τη Λέσβο δίνουν την απάντηση

Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ! Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΤΣΑ! ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΗΛΙΤΣΑ! ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τη φωτογραφία αυτή αφιερώνω σε όλους αυτούς που σώνει και καλά θέλουν να στιγματίσουν όλους μας, όλους τους Έλληνες ως ρατσιστές.
Τη φωτογραφία αυτή αφιερώνω σε όλους αυτούς που σώνει και καλά θέλουν να στιγματίσουν όλους μας, όλους τους Έλληνες ως ρατσιστές.

Του Γιώργου Χερουβή

Ποιοί  είναι αλήθεια όλοι αυτοί;

– Μέλη  ΜΚΟ , παρακρατικών ή όχι , που συχνά είναι από  τον Soros  σταυλιζόμενες .

– “Διεθνιστές” που ασκούνε   το διεθνιστικό τους καθήκον εκτός του πραγματικού κόσμου, μακριά, αλλού , στη γη του πυρός, ή και στον πλανήτη Άρη αν αυτό ήταν  δυνατόν, αυτοί που τη δεκαετία του ’80 την προσφώνηση Κούρδος την χρησιμοποιούσαν ως συνώνυμη του αγροίκος – άξεστος  ή του ορεινός  Τούρκος.

– “Δικαιωματιστές & Ταξικοί”  που αφού χαιρέτισαν όλες της πορτοκαλί “επαναστάσεις” και την Νατοϊκή καταστροφή της Σερβίας, αφού βάφτισαν το σαλαφικό μακελειό στη Λιβύη και τη Συρία  “λαϊκές εξεγέρσεις”  και  γέννησαν Τσακαλώτους & Φίληδες , βρήκαν ενασχόληση ώστε να αυτόδικαιολογούνται εγκαλώντας  τους πάντες στην προσπάθεια τους να “κατασκευάσουν “ ένα φαντασιακό αντίπαλο , με μάτια ερμητικά κλειστά στη θέαση του πραγματικού εχθρού.

Γεννήματα – θρέμματα  όλοι τους, των ιδεολογημάτων της Παγκοσμιοποίησης  και του Αναθεωρητισμού, του Μεταμοντέρνου Κοσμοπολιτισμού  και πιστοί εν τέλει υπηρέτες – εκ προθέσεως η βλακείας δεν έχει σημασία – των υπερεθνικών ελίτ ( βλέπε Ιμπεριαλισμός) που καταστρέφουν χώρες και εξανδραποδίζουν λαούς.

Αλήθεια γιατί όλοι αυτοί δεν λένε κιχ – ή αν πουν κάτι το λεν ψυθιριστά – για τα πραγματικά αίτια που οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στον ξεριζωμό  ;  

Αλήθεια γιατί όλοι αυτοί δεν ασχολούνται με την ίδια “κάψα” με τους 10.000 αυτοκτονημένους ;

Με τα μνημόνια εξανδραποδισμού των Ελλήνων;

Με τη μετατροπή  της Ελλάδας σε νεοαποικία;

Με τη μετατροπή  της Πατρίδας μας  από χώρα σε χώρο και του έθνους μας  σε πληθυσμό ;

Διαδήλωσαν ποτέ για κανένα από τα παραπάνω;

Γιατί άραγε ποτέ δεν διαδήλωσαν κατά της ξένης εξάρτησης και την ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας;

Γιατί ποτέ δεν διαδήλωσαν για τη συνεχιζόμενη εδώ και σαράντα χρόνια Τουρκική κατοχή της μισής Κυπρου;

Γιατί ποτέ δεν διαδήλωσαν για την μαρτυρική Τζίζρε την κουρδική πόλη που πριν λίγο καιρό ως νέα Γκουέρνικα ισοπέδωσαν οι νέοοθωμανοί της Αγκυρας;  

Γιατί αυτά καίνε, ζεματάνε , ξεβολεύουν, έχουν κόπο, τους φέρνουν σε αντιπαράθεση με το βαθύ παρελθόν τους, αποκαλύπτουν την γύμνια τους απέναντι στα μεγάλα!

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!